Jump to content

scootlife

Members
  • Content Count

    201
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

11 Good

About scootlife

  • Rank
    Old Skool Veteran
  • Birthday 16/01/1969

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    Notts/Derbys Borders

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Think you may be correct first time. Look like genuine flat RS3100 wheel centres, However they do also look like 1600e Cortina type Rostyle centres. maybe they are the same apart from Rostyles have a black centre and Capri ones have the RS logo. Google it and you'll see.
  2. I believe I have a capri one on mine, are they the same length as cortina ones ? or longer ?
  3. Thats quite funny, as I did exactly the same , but it didn't do anything !! Don't know what possesed me to tap it, but was natural instinct.. Might try it on the fuel gauge as might go up !!
  4. Well, as if by magic after driving the car about for an hour today its decided it wants to work again !!
  5. Ok, with my limited electrical knowledge, am I correct in thinking disconnect the wire at the end of the sender unit and touch it to earth to see if the gauge moves ?? Scott , your options sounds far too technical for me !!!
  6. Temperature gauge appears to have stopped working on my escort. its a 2.0 Is there a way of checking the sensor in the block before changing it ?
  7. have a mate wanting a Mk1 Cortina. He would prefer a 4 door but any would do if right. Must be straight on the body and doesn't mind some fettling here and there. Will travel and unto around £8000
  8. have a mate wanting a Mk1 Cortina. He would prefer a 4 door but any would do if right. Must be straight on the body and doesn't mind some fettling here and there. Will travel and unto around £8000
  9. theres a very tasty green 4 door mk2 on one of the Retards Club sites , Hot rod fords , running a 1760 on forties. looks stunning ......But on a 1970 J reg which of course rings major alarm bells ...
  10. Heres another question then ??? If I use a bike pump, which appear to have a plug with 2 wires ( assume neg and pos) will I need a relay or can I just find a live and earth and have an inline fuse ?? Cant say car electrics are my strong point, so if I need a relay any ideas on what would go where ?? Cheers again Rob
  11. Im actually still using the pinto mechanical furl pump with a Sytec fuel regulator. I have it set right down to 0.5psi at mo !! It started at 2psi but even reducing it had no impact. I didn't know about the bike pump switching off and you can get new replacement R6 pumps on eBay for £20 so think thats gonna have to be looked at . Blue Ass In see you in East Mids too? Where abouts?
  12. Will try and get some pics and video up but seem to have been locket out of my photo bucket account
  13. Glad its not just me !!! i wonder if re starting it may help ?? Maybe with the bowls full of fuel it may have freed off floats ? Gonna have a tinker later and will get the the bottom of it as they look good and first impressions are they will be well.. Once the leaks sorted !! Strip and clean then later if no better.
  14. yes fitted at an angle , they are keihin cvr carbs.. will check floats and valves and hopefully that will sort it . Runs lovely but just fuel dripping everywhere.
×
×
  • Create New...