Jump to content
Sign in to follow this  
Ray

LOGGING IN

Recommended Posts

hi Guys, having trouble getting on the site from a saved favourites, all sorts of errors reported, yet google old skool ford and go in thru a topic and your in as if nothings wrong

pls advise

IE11 ON WINDOWS 10

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just posted a thread at the very same time you did Ray! I get an error message simply from the home page www.oldskoolford.co.uk and when I get access through a link from an email if I hit the "Forums" button I get that same message. Im on Windows 7 and have tried different browsers so it seems there is a glitch somewhere. I have very limited access to the site and navigation.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Parse error: syntax error, unexpected '/', expecting identifier (T_STRING) in /var/sites/o/oldskoolford.co.uk/public_html/ipb/datastore/widget_topContributors_z0ay9df4y_61c882aa8b378cbf5c666b8743d5bb4a.d76a617662.php on line 6

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, Vista said:

International Rescue has been summoned to look into it and it should be sorted now

TB-2-still.png

The 4th emergency service !

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, RWL81P said:

good job they dont turn up in the pink rolls!

Or Thunderbird 1. That's just some trumped up rocket that they pretend can land on its side. You can drive a few Old Fords into Thunderbird 2 when you lower the deck. Mine certainly could although to be fair I usually put a Corvette in there for no other reason other than it was my only Hotwheels that had flame stickers on the side.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...